Новата сигурна касова брава на Dierre

Lock Trap System – сигурността на дома е на нова висота, благодарение на иновационната касова брава на Dierre. Инструментите за взлом постоянно се усъвършенстват,  а крадците усвояват изключително бързо новостите в технологично отношение.

Elettra Detector и "Smart Door" в едно приложение

Gruppo Dierre - лидер в производството на блиндирани врати, разработи ново приложение "SMART DOOR" за блиндирана врата модел Elettra Detector и  iPhone.

Интернет сайтът на Gruppo Dierre на български език

Интернет сайтът Gruppo Dierre на български език вече е факт. Можете да видите пълната гама продукти на интернет адрес: http://www.dierre.com/bg/home.html Екипът на фирма "Ванком" ЕООД - оторизирани вносители на Gruppo Dierre - Италия - ще се радва да отговори на всички Ваши въпроси с цел да улесни и помогне Вашия избор.

Нов модел врата на Dierre с облицовки от ламинирани плоскости

Целта ни е да бъдем максимално полезни на възможно най – голям кръг от потребители. За това разработихме и пуснахме на пазара модел врата на Dierre с облицовки от ламинирани плоскости. По този начин успяхме да предложим надеждна технология, сигурност и високо качество, гарантирани от марката Dierre, на достъпни цени.

Ново поколение брави патрон с висока сигурност

Поради появата на ново поколение шперцове на пазара, които преодоляват безпроблемно всички касови брави, фирма Ванком ЕООД предлага бърза и лесна подмяна на старата касова брава, на  Вашата врата Dierre( в повечето случай модел АТ 4). Поставянето на патронната брава от ново поколение се извършва без демонтаж, разпробиване или рязане на вратата.

Ванком ЕООД създава собствена марка интериорни врати ЕГОСТИЛ

От февруари 2008г. фирма Ванком ЕООД започна налагането на собствена търговска марка интериорни врати „ЕГОСТИЛ”, характеризираща се с използването на иновативни решения и технологии.
<< предишна | | следваща >>